Strategie & transformatie @ SPK

Architects of Dreams begeleidt SPK, Strategische Projectenorganisatie Kempen, in haar transformatie proces naar de toekomst.

Onderdeel van dit traject is een tweedaagse verdiepingsworkshop. Hieronder vindt u een sfeerbeeld van deze tweedaagse workshop.

“Architects of Dreams heeft ons op een bijzondere wijze gefaciliteerd in ons strategisch proces: met een strategische vraag als uitgangspunt en op basis van een intensieve ronde interne en externe interviews trokken we met de ganse organisatie twee dagen op workshop.
Deze intensieve twee dagen vormden een belangrijk kantelpunt in de motivatie van het team, en zijn de basis voor een verbeterproces dat volop in beweging is – mede dankzij de blijvende aandacht en triggers van Architects of Dreams.”
Bart Wuyts – Directeur SPK